Welkom bij BSU

Bij BSU doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw ambities en die van onze klanten geen stip op de horizon blijven. Lees hieronder hoe we dit doen.

Thijs aan het woord

Van garage tot Mountbattenweg 17
Thijs is vanuit de garage van zijn ouders zijn eigen bedrijf in computers gestart. Dat is langzaam maar zeker uitgegroeid tot wat BSU nu is geworden.

Een tijd later, ruim 10 jaar geleden ontdekte Thijs dat ICT diensten met een maandelijkse vaste prijs de toekomst hebben. Hij begon met het leveren van datacenter diensten vanuit een eigen infrastructuur. Tegenwoordig noemen we dit in de volksmond clouddiensten. Thijs leverde destijds gehele ICT omgevingen voor klanten, inclusief hard- en software met beheer, voor een vaste prijs per maand.

Langzaam maar zeker kwamen daar allerlei andere diensten bij die vanuit de cloud geleverd werden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diensten zoals Back-up Online en Antispam. Deze diensten worden centraal vanuit het datacenter beheerd en ontsloten voor een steeds groter wordende groep klanten. De vaste inkomstenbron zorgde er telkens weer voor dat de diensten op een steeds hoger niveau geleverd konden worden. Dat moet ook wel om de groeiende vraag in de markt te kunnen blijven beantwoorden.

Van Business Systems Uden tot Be Someone Unique

BSU heeft van ongecompliceerd jezelf zijn haar bedrijfsstrategie gemaakt. We geloven erin dat we onszelf moeten zijn, dat we daar gelukkig van worden en dat we daar zakelijk mooie resultaten mee behalen. Dat is de reden waarom we geloven in het waarmaken van dromen en daarom stellen we dromen centraal.

Dit zijn de dromen van onszelf in nauwe relatie tot die van elkaar. Dat verbindt ons. Daarom hebben we bestaansrecht en maken we mooie dingen samen met onze klanten.

Be as you, Be Someone Unique!

bank bsu

De kracht van BSU

ICT menselijk maken
ICT hoort je leven makkelijker te maken. Je wilt dat ICT-toepassingen optimaal aansluiten bij wie je bent. Als je ICT-toepassingen optimaal laat aansluiten bij je dromen en ambities, dan behaal je makkelijker en sneller je bedrijfsdoelen.

Het is de missie van BSU om ICT menselijk te maken. Daarom leveren wij digitale werkomgevingen waarin de mens centraal staat. Omgevingen die extreem veilig zijn, indien vereist. En 100% vertrouwd aanvoelen. Omdat ze aansluiten op je eigen innerlijke ICT.

Dromen en ambities waarmaken
De dromen en ambities die je in je hart voelt, wil je uitdragen. Je wilt handen en voeten geven aan dat waar je gelukkig van wordt. Dus maak je plannen en ontwikkel je een aanpak. Je vertaalt je dromen en ambities in concrete en aansprekende resultaten. Dat moet als je dromen en ambities waar wilt maken.

Daarom wil je dat ICT-toepassingen en data overal, altijd en op een veilige manier beschikbaar zijn. Precies op de manier die jou helpt om je dromen en ambities waar te maken.

src=

Be Someone Unique

De mens staat centraal in onze eigen organisatie en manier van werken. We vinden het belangrijk dat medewerkers ongecompliceerd zichzelf kunnen zijn. Want als mensen volledig in hun kracht staan en gezamenlijk richting geven aan hun innerlijke drijfveren presteren ze maximaal.

src=

Menselijk, extreem veilig en altijd beschikbaar

We garanderen dat onze clouddiensten extreem veilig en maximaal beschikbaar zijn. Onze oplossingen worden namelijk geleverd vanuit het duurzame NLDC TIER IV datacenter op de High Tech Campus in Eindhoven. Veiliger databeheer bestaat haast niet. Daarnaast rapporteren we volledig transparant over het gedrag van onze mensen en de digitale omgevingen die wij leveren.

src=

De ultieme werkomgeving

Onze missie is ICT menselijk maken. Daarom leveren we digitale werkomgevingen waarin de mens centraal staat. Omgevingen die extreem veilig zijn, indien vereist. En 100% vertrouwd aanvoelen. De mens staat altijd centraal in het ontwerp van al onze digitale oplossingen.

Lees het verhaal van Yvette

‘Oprecht en bijzonder. Ik was helemaal gekleed voor mijn eerste gesprek en uiteraard een beetje zenuwachtig. Totdat ik tegenover Bas zat…’

5 redenen om te werken bij BSU

  • Prima salaris. Niet onbelangrijk
  • Altijd werken met de laatste technologie. Innovatie staat nooit stil en begint bij BSU op de werkvloer.
  • Sprankelende dromen en persoonlijke groei kennen geen beperkingen. Ze worden beloond.
  • Informele werksfeer: geen stropdassen en dure pakken cultuur.
  • Trainingen, activiteiten en uitstapjes georganiseerd voor én door BSU’ers.

Toe aan een baan waarvoor je ’s ochtends je bed uit springt? Zet vandaag de eerste stap.

BEKIJK ONZE VACATURES